woensdag 11 september 2013

Lattenbodem van de Aldi | Wel of niet doen?

Af en toe komt een aanbieding voorbij waar u echt niet om heen kan. Zo ook de lattenbodem die bij Aldi te koop was, in combinatie met matras en dekbed. Op zich geen verkeerde aanbieding, de prijs en kwaliteit lijken goed. Waarom zou u überhaupt nog een speciaalzaak inschakelen om dit soort artikelen te kopen? Wij vertellen u welke voordelen een speciaalzaak biedt ten opzichte van een grote supermarktketen. 

aldi lattenbodem
De Comfort EL lattenbodem van Slaapkamerweb.nl. Bij u thuis afgeleverd én gemonteerd.
 

Montage

Wat allereerst opvalt is het feit dat u de lattenbodem uit de aanbieding zelf dient te monteren. En het goed in elkaar zetten van een lattenbodem is een delicaat werkje. Zo dient u rekening te houden met een stabiele ligging en een goede afstelling van de latten. Hier kan al gauw een paar uurtjes werk in zitten. Een speciaalzaak regelt dit alles voor u. Uw bestelde lattenbodem wordt aan huis geleverd en voor u gemonteerd.

Garantie

Over garantie bij een lattenbodem uit een supermarkt valt natuurlijk te twijfelen. Waar kunt u terecht wanneer iets kapot gaat of niet werkt naar behoren? En krijgt u dan ook weer een nieuw exemplaar? Een speciaalzaak heeft hierover duidelijke regels die vermeld staan in de voorwaarden. Zo biedt Slaapkamberweb een garantieregeling van 3 jaar. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd terecht bij een vast verkooppunt met gespecialiseerde medewerkers. Wel zo betrouwbaar.

Aldi lattenbodem

Waar u als laatst op moet letten is uw persoonlijke voorkeuren tijdens het slapen en uw lighouding. In de folder van de Aldi werd over de lattenbodem vrij weinig informatie verstrekt. En dat terwijl u elke nacht gebruik maakt van uw bed. Bij een lattenbodem is het belangrijk vast te stellen hoeveel veerkracht u nodig heeft, of de lattenbodem verstelbaar moet zijn en hoeveel ondersteuning u nodig heeft. Wij raden daarom altijd aan uw matras uit te proberen in een showroom zodat u weet wat u koopt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten